LK Glazenwasserij & schoonmaak

Diensten

Glasbewassing

Glasbewassing

Glasbewassing

Elk gebouw is anders en dat betekent glasbewassing op maat. Door duidelijke afspraken te maken helpen wij u met uw project. Zo houden wij uw beglazing en kozijnwerk in topconditie. Wij werken met traditionele en telescopische glasbewassing.

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Een schone vloer is uw visitekaartje. Wij zijn gespecialiseerd in de schoonmaak van diverse vloeren. Deze kunnen wekelijks, maandelijks of periodiek gereinigd worden. We komen met een passend plan zodat uw vloer er altijd netjes uit ziet.

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Om uw zonnepanelen optimaal te gebruiken, dient u schone zonnepanelen te hebben. Voor een optimale energieopbrengst adviseren wij u om jaarlijks uw zonnepanelen te laten reinigen van atmosferische vervuiling. Met gereinigde zonnepanelen verdient u uw investering sneller terug.

Dakgoten legen

Dakgoten legen

Dakgoot reiniging

Zitten uw dakgoten vol en dienen ze geleegd te worden? Wij maken ze schoon voor u. Het onderhoud aan de dakgoten is belangrijk. Dakgoten die niet onderhouden zijn, kunnen zorgen voor lekkage. Tevens kunt u ook uw overstek of boeidelen door ons laten reinigen.

Oplevering

Opleveringsschoonmaak

Opleverings schoonmaak

Wilt u een woning of bedrijfspand schoon opleveren? Dan zit u bij ons goed. Wij lopen met u de wensen door en zorgen dat de oplevering zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Wij reinigen onder andere sanitair, keukens, deuren, vloeren, ramen en indien nodig verwijderen wij daarvan kit- en/of cementresten zodat alles weer spic en span is en naar wens wordt opgeleverd.
Whatsapp openen
Welkom bij LK Glazenwasserij & schoonmaak. Stel mij gerust een vraag.